Whats New !
Oct 25, 2021

Promosi Guitar Ibanez + Multieffect package

Promosi Guitar Ibanez + Multieffect package
Tanpa Deposit Loan kedai 100%
Bayar yuran proses RM85 + bulan pertama (RM149 atau RM199) terus Angkat guitar & multieffect !! Betul !! Cuma RM234 cukup untuk bawak balik guitar + multieffect !!

Promo ni untuk 2 model yang di atas sini je ( Tengok gambar untuk pakej & Harga ) jangan Tanya “bro, ada model lain Ke ? Kalau tanya model lain, sorry, tak akan respon mesej tu.

So Mcm mana apply ?
PM>hantar payslip/bankstatement> Lulus dalam 3 minit > Jalan .

So apa maksud 24 bulan ? Konsep Sewa sambil beli ini tak sama Ansuran, ansuran ada ikatan, ini tidak, maksudnya Boleh bagi balik bila bila masa kalau tukar fikiran atau Tak mampu. Pemilikan adalah lepas 24 bulan, lepas Sewa 24 bulan, keyboard terus you simpan. Sangat flexible !

Tanpa EPF ❌ ? No problem la ✅
❌payslip ? No problem la ✅
❌CCRIS & CTOs ? no masalah laaaa 👌
Lease to own adalah permudahan Pemilikan keyboard anda TANPA credit atau mengunakan apa apa bank atau Aeon.
Janji Bank Statment cukup RM1,450 cukup la.

Jadi , Takde ❌ikatan la . Tak ngam ? Bagi balik je .
Tak mampu bayar ? Takde Hal ! Return balik je .

No deposit needed langsung !!

Soalan lazim semua sini bossku!
1. Boleh terangkan sikit macam mana process ni ?
Bleh je, Tengok video ni, kita buat https://youtu.be/HO3qmOS9j3g

2. Area mana bro ?
KL, Cuba google “John Lau Guitars”

3. Sabah sarawak Boleh ke ?
Boleh bro, singapore pun boleh ! Transport bayar sendiri.

4. Apa document yang perlu ?
Payslip bulan lepas & online banking ( Takde payslip ? Bank statement cukup )

5. Takde online banking Boleh ke ?
*Xbleh bang.Mesti ada (sorry, ini Memang xbleh nego )

6. Kao ni scammer ke ?
Cuba baca beratusan review kita pada FB https://m.facebook.com/pg/guitarservices/reviews & google review Di sini https://g.co/kgs/tCVa15 , YouTube channel Di sini https://youtube.com/channel/UCfYZMRaX330vldlSA3LUXfQ

7. Klau ada duit extra Boleh bayar cepat habis ?
Boleh !
8. Takde payslip ok ?
Boleh , Janji bank statement ada duit masuk .

9. Boleh COD ?
bleh, kena lepas apply, tunggu processing 4-5 hari, lepas dapat email, jalan

10. Kalau Cash berapa ?
Business kita ada lease to own je, Sewa sambil beli, Sorry bossku

So macam mana proceed ? pM terus messenger sini ( atau whatsapp terus je )
0122666450 sediakan payslip atau bank statement .

Oct 24, 2021

PROMOSI Loan Kedai Tanpa deposit & tanpa ikatan !

PROMOSI Loan Kedai Tanpa deposit & tanpa ikatan ! Bayar je processing fee RM85 terus Angkat effect . Ya betul ! Kita ada promo 5 model yang terkenal ( Harga & Modem dalam gambar )

**Please don’t Tanya model lain ada Tak. Ini je ada. Tolong ya. **

So apa maksud 24 bulan ? Konsep Sewa sambil beli ini tak sama Ansuran, ansuran ada ikatan, ini tidak, maksudnya Boleh bagi balik bila bila masa kalau tukar fikiran atau Tak mampu. Pemilikan adalah lepas 24 bulan, lepas Sewa 24 bulan, keyboard terus you simpan. Sangat flexible !

Tanpa EPF ❌ ? No problem la ✅
❌payslip ? No problem la ✅
❌CCRIS & CTOs ? no masalah laaaa 👌
Lease to own adalah permudahan Pemilikan keyboard anda TANPA credit atau mengunakan apa apa bank atau Aeon.
Janji Bank Statment cukup RM1,450 cukup la.

Jadi , Takde ❌ikatan la . Tak ngam ? Bagi balik je .
Tak mampu bayar ? Takde Hal ! Return balik je .

No deposit needed langsung !!

Soalan lazim semua sini bossku!
1. Boleh terangkan sikit macam mana process ni ?
Bleh je, Tengok video ni, kita buat https://youtu.be/HO3qmOS9j3g

2. Area mana bro ?
KL, Cuba google “John Lau Guitars”

3. Sabah sarawak Boleh ke ?
Boleh bro, singapore pun boleh ! Transport bayar sendiri.

4. Apa document yang perlu ?
Payslip bulan lepas & online banking ( Takde payslip ? Bank statement cukup )

5. Takde online banking Boleh ke ?
*Xbleh bang.Mesti ada (sorry, ini Memang xbleh nego )

6. Kao ni scammer ke ?
Cuba baca beratusan review kita pada FB https://m.facebook.com/pg/guitarservices/reviews & google review Di sini https://g.co/kgs/tCVa15 , YouTube channel Di sini https://youtube.com/channel/UCfYZMRaX330vldlSA3LUXfQ

7. Klau ada duit extra Boleh bayar cepat habis ?
Boleh !
8. Takde payslip ok ?
Boleh , Janji bank statement ada duit masuk .

9. Boleh COD ?
bleh, kena lepas apply, tunggu processing 4-5 hari, lepas dapat email, jalan

10. Kalau Cash berapa ?
Business kita ada lease to own je, Sewa sambil beli, Sorry bossku

So macam mana proceed ? pM terus messenger sini ( atau whatsapp terus je )
0122666450 atau click link ini

Wasap.my/60122666450

Oct 24, 2021

Promosi Tanpa Deposit Loan kedai 100%

Promosi Tanpa Deposit Loan kedai 100%
Bayar yuran proses RM85, terus Angkat guitar!!

Set Ibanez + orange crush 20 amp (20watt)
Promo ni untuk 2 model ni je( 2 model ni je, jangan Tanya “bro, ada model lain Ke ? Takde )
Boleh pilih Antara
Ibanez PGM MIKRo ( 3 warna Biru,Hijau,Putih)
Ibanez RGRT421 ( 2 warna, brown, Hitam)

Mcm mana apply ?
PM>hantar payslip/bankstatement> Lulus dalam 3 minit > Jalan .

So apa maksud 24 bulan ? Konsep Sewa sambil beli ini tak sama Ansuran, ansuran ada ikatan, ini tidak, maksudnya Boleh bagi balik bila bila masa kalau tukar fikiran atau Tak mampu. Pemilikan adalah lepas 24 bulan, lepas Sewa 24 bulan, keyboard terus you simpan. Sangat flexible !

Tanpa EPF ❌ ? No problem la ✅
❌payslip ? No problem la ✅
❌CCRIS & CTOs ? no masalah laaaa 👌
Lease to own adalah permudahan Pemilikan keyboard anda TANPA credit atau mengunakan apa apa bank atau Aeon.
Janji Bank Statment cukup RM1,450 cukup la.

Jadi , Takde ❌ikatan la . Tak ngam ? Bagi balik je .
Tak mampu bayar ? Takde Hal ! Return balik je .

No deposit needed langsung !!

Soalan lazim semua sini bossku!
1. Boleh terangkan sikit macam mana process ni ?
Bleh je, Tengok video ni, kita buat https://youtu.be/HO3qmOS9j3g

2. Area mana bro ?
KL, Cuba google “John Lau Guitars”

3. Sabah sarawak Boleh ke ?
Boleh bro, singapore pun boleh ! Transport bayar sendiri.

4. Apa document yang perlu ?
Payslip bulan lepas & online banking ( Takde payslip ? Bank statement cukup )

5. Takde online banking Boleh ke ?
*Xbleh bang.Mesti ada (sorry, ini Memang xbleh nego )

6. Kao ni scammer ke ?
Cuba baca beratusan review kita pada FB https://m.facebook.com/pg/guitarservices/reviews & google review Di sini https://g.co/kgs/tCVa15 , YouTube channel Di sini https://youtube.com/channel/UCfYZMRaX330vldlSA3LUXfQ

7. Klau ada duit extra Boleh bayar cepat habis ?
Boleh !
8. Takde payslip ok ?
Boleh , Janji bank statement ada duit masuk .

9. Boleh COD ?
bleh, kena lepas apply, tunggu processing 4-5 hari, lepas dapat email, jalan

10. Kalau Cash berapa ?
Business kita ada lease to own je, Sewa sambil beli, Sorry bossku

So macam mana proceed ? pM terus messenger sini ( atau whatsapl terus je )
0122666450 .

Video guitar in action

PGM MIKRo
-https://youtu.be/rQKlse6fVuI

RGRT421
-https://youtu.be/br660nj15q0

Phone:
(012)-2666450
Address:
PLEASE MAKE APPOINTMENT ( NO WALK-INS) 57 Jalan Beluntas , Medan Damansara
Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

Call Now !