Whats New !

Strandberg Lease to own Promo!
Aug 21, 2021

Strandberg Lease to own Promo! For as Low as RM249/month without any credit card or Aeon needed! Just plain ol’ trust !
No kidding.
No aeon , no credit card needed! Extremely Low first payment with 0 deposit needed. First payment is RM249 ( first month’s payment ) + RM85 processing charges. That’s it ! Bring it home with only RM334.

I’ve only got these 2 models left, that’s all. So please don’t ask me if “ got other models? “ no I don’t. Below’s some FAQ on the lease to own package,

Soalan lazim
1. Ini loan bank ke ?
-bukan . Loan kedai . Document pun tak yah la.
2. Kalau Tak larat bayar or change of mind macam mana ?
- no problem, bagi balik je . No black list , no penalty , takde agent kutipan etc . Apa yang terlah bayar, consider Sewa je. That’s why ini panggil Sewa sambil beli .
3. Kena sewa berapa lama ?
- semua tertera dalam gambar individu . RM278x24 maksud bayar RM278 bulanan . Lepas 24 bulan Tak payah bayar lagi !
4. Bayaran macam mana ?
- bayaran Secara auto debit ( macam coway la ) auto dari bank gaji.
5. Kalau mau bayar cepat boleh ?
- Boleh, bile ready $ , pm . Kita kira purata for you.
6. Saya Sabah /sarawak . Boleh ke ?
- boleh, kos hantaran you kena settle sendiri la .
7. Kalau mau beli Lebih Dari 1 boleh ?
- boleh je
8. Apabeza dengan ansuran ?
- kita Tak paksa mesti habiskan ansuran .
- kalau tak larat bayar or change of mind, return je guitar . No problem , no penalty & no agent Datang kacau call or pergi rumah.
-sangat flexible, and Tak guna system bank . So black list semua pun Boleh apply . 
9. So mahal banyak ke ?
- Tak , lagi murah dari ansuran credit card . Credit card charge 18% setahun .
- example . LTD EC 1000 , Kalau angkat credit card ansuran . Bayaran 2 tahun ( 18% x 2 tahun ) = RM271.68 sebulan
- Kalau lease to own barang sama = RM236 sebulan .
10. Apply susah ke ?
- Tak la. 96% application lulus.

Minat ? PM

Only this few model ade je, jangan Tanya “model apa ada” nampak kat sini ada means ada la .

Phone:
(012)-2666450
Address:
PLEASE MAKE APPOINTMENT ( NO WALK-INS) 57 Jalan Beluntas , Medan Damansara
Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

Call Now !