Whats New !

TANPA AEON & TANPA Credit Card
Aug 27, 2021

TANPA AEON & TANPA Credit Card
Ansuran Senang dapat,Janji ada payslip 1 bulan! kerja Sendiri janji ada bank statement bulan lepas. Bayar Deposit sikit je ( RM200-300) TERUS angkat guitar!

(Tolong jangan whatsapp and Tanya “ada model ini . Model itu , apa je yang ada semua dalam iklan ni dah. )

Senang je dapat , WhatsApp’s je 0149369496
Kalau KL & Selangor

Model sini Saja ada la. Lain model takde ya. So jangan Tanya if ada model lain. Promo ini lepas ni habis dah.

Soalan lazim
1. Ini loan bank ke ?
-bukan . Loan kedai . Document pun tak yah la.
2. Kalau Tak larat bayar or change of mind macam mana ?
- no problem, bagi balik je . No black list , no penalty , takde agent kutipan etc . Apa yang terlah bayar, consider Sewa je. That’s why ini panggil Sewa sambil beli .
3. Kena sewa berapa lama ?
- semua tertera dalam gambar individu . RM278x24 maksud bayar RM278 bulanan . Lepas 24 bulan Tak payah bayar lagi !
4. Bayaran macam mana ?
- bayaran Secara auto debit ( macam coway la ) auto dari bank gaji.
5. Kalau mau bayar cepat boleh ?
- Boleh, bile ready $ , pm . Kita kira purata for you.
6. Saya Sabah /sarawak . Boleh ke ?
- boleh, kos hantaran you kena settle sendiri la .
7. Kalau mau beli Lebih Dari 1 boleh ?
- boleh je
8. Apabeza dengan ansuran ?
- kita Tak paksa mesti habiskan ansuran .
- kalau tak larat bayar or change of mind, return je guitar . No problem , no penalty & no agent Datang kacau call or pergi rumah.
-sangat flexible, and Tak guna system bank . So black list semua pun Boleh apply . 
9. So mahal banyak ke ?
- Tak , lagi murah dari ansuran credit card . Credit card charge 18% setahun .
- example . NJ pink ni , Kalau angkat credit card ansuran . Bayaran 2 tahun ( 18% x 2 tahun ) = RM271.68 sebulan
- Kalau lease to own barang sama = RM236 sebulan .
10. Apply susah ke ?
- Tak la. 96% application lulus.
11. Model lain dari sini ada Tak ?
- takde . Semua kat sini je .
12. Macam mana tau kau bukan scammer ?
- check link ini, boss kita hobby tangkap scammer ( https://www.facebook.com/100042198913432/posts/570062724410353/?d=n )

Phone:
(012)-2666450
Address:
PLEASE MAKE APPOINTMENT ( NO WALK-INS) 57 Jalan Beluntas , Medan Damansara
Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

Call Now !